Welkom bij StyleQuest ColourQuest - Persoonlijk Kleuradvies StyleQuest - Persoonlijk Stijladvies StyleQuest Specials Workshops in Style StyleStatements

Voor uw uitstraling zijn kleuren erg bepalend. Elke kleur heeft tenslotte een boodschap, die door de mensen die u ontmoet al dan niet bewust begrepen wordt. Nog belangrijker is, dat sommige kleuren u beter staan dan andere. Voor iedereen die kleurrijke nieuwe, inzichten wil krijgen is er de ColourQuest.

Tijdens een kleurenanalyse ontdekt u dat de kleuren van uw ogen, haar en huid een bijzondere eenheid vormen. U leert hoe u deze unieke combinatie kunt versterken door kleuren van kleding, brillen en accessoires daarop af te stemmen. Vrouwen kunnen dit effect nog vergroten door het aanbrengen van make-up, daarom is voor hen een persoonlijk make-up advies onderdeel van de ColourQuest.

Met een voor u persoonlijk samengestelde kleurenwaaier, met uw 42 beste kleuren, kunt u voortaan trefzeker kleding en make-up kopen. Dure miskopen behoren tot het verleden. De kleuren van uw kleding zullen een harmonieus geheel vormen en u ziet er voortaan stralend uit!

StyleQuest gebruikt met veel succes de kwaliteitsprodukten van “Art of Image” .

StyleQuest | Jac. P. Thijsselaan 9 | 2803 RS Gouda | T 0182 - 698 323 | F 0182 - 698 245 | E info@stylequest.nl