StyleQuest helpt je te laten zien hoe goed je bent!

Imago-advies & Personal branding

zelfverzekerd zichtbaar jezelf

Wil je sprankelend van zelfvertrouwen laten zien wie je bent en wat je kwaliteiten zijn?  Wil je als ambitieuze vakvrouw groeien met je bedrijf of een volgende stap zetten in je loopbaan?

Kleur en kleding gaan verder dan de oppervlakte. De geweldige kracht die ontstaat door aandacht aan jezelf te besteden en je goed te kleden is enorm. Je ziet er goed uit en je voelt je goed. Dit maakt je zelfverzekerd en je durft te laten zien wie je bent en wat je kunt.

Mijn naam is Els de Wit. Als ImagoCoach help ik je te (her)ontdekken wat je grootste kracht is en hoe je dit zichtbaar maakt in je uitstraling met kleur en kleding.  Met de juiste uitstraling, kleur en kleding groeit je zelfvertrouwen en daadkracht, zodat je wordt gezien, gehoord en gewaardeerd. Je trekt succes aan, letterlijk en figuurlijk.

“Elke vrouw verdient het om zelfverzekerd zichtbaar zichzelf te zijn”

Aanbod

Voor een krachtige authentieke uitstraling, je persoonlijke ontwikkeling en gewoon omdat je het waard bent!

Els

Image professional & Persoonlijke Kracht Coach

Imago Coach Els de Wit

Kleur, kleding, uiterlijk en uitstraling vind ik fascinerend! Daarom ging ik Modevormgeving studeren aan de Kunstacademie in Rotterdam. Na een verblijf in het buitenland rolde ik bij toeval in het trainersvak als trainer communicatievaardigheden. Ik heb bij veel grote bedrijven trainingen verzorgd. Al 20 jaar geleden begon ik StyleQuest, omdat ik als trainer zag dat veel vrouwelijke professionals ermee worstelen om er goed uit te zien en tegelijkertijd te laten zien wat hun kwaliteiten zijn.

Als ImagoCoach help ik vrouwen (her)ontdekken wat hun grootste kracht is en dit zichtbaar te maken in uitstraling, kleur en kleding zodat ze worden gezien, gehoord en gewaardeerd.

"Ik heb bij Els een kleuranalyse en ben razend enthousiast over het resultaat. 

Mijn (Power)kleuren passen perfect bij me en geven me een verdiepend inzicht in mezelf en hoe ik mijn kracht beter uit de verf kan laten komen. Het gaf mij zowel persoonlijk als zakelijk precies de boost die ik zocht!"

Maaike Kruijsen
HSP coach

"Ik werk regelmatig met Els samen in de training: Overtuigen door persoonlijke uitstraling.

In betrekkelijk korte tijd geeft Els veel feedback aan iedere individuele deelnemer. Dit doet ze op een respectvolle wijze, goed afgestemd op de deelnemer.

Ze geeft veel bruikbare tips waar iedereen direct mee aan de slag kan in zijn/ haar eigen werkpraktijk."

Caroline Lasance
Executive coach bij KochenLasance

"Een kledingmiskoop is weggegooid geld. Als je Els meeneemt tijdens het winkelen dan weet je zeker dat het staat en dat je veel plezier hebt van je aankoop."

Celesta Van Reeven
Hypnotherapeut bij Trance2

"Els verdiept zich grondig in haar klanten en adviseert daardoor de stijl, kleuren en kleding die bij je passen en waarin je je prettig voelt. Alle kleding weet ze op elkaar af te stemmen waardoor je kledingkast optimaal is ingericht en je complimenten krijgt over je kleding. Door haar gedegen voorbereiding is winkelen met haar leuk.

Ik adviseer Els voor het bepalen van je eigen kledingstijl en het optimaliseren van je kledingkast. "

Peter Kalishoek
Commercieel Ingenieur en Salescoach

"In 2017  maakte ik een stap in mijn carrière, en zocht hiervoor naar passende outfits. Els heeft me uitstekend geholpen met rust, een flinke dosis humor en open en eerlijk advies. 

Drie jaar later stond ik aan het begin van een nieuwe fase, en  deed ik een PowerQuest. Weer verfrissende inzichten voor mij en mijn uitstraling!"

Jolien van Barlingen
Tutor Erasmus Universiteit Rotterdam

"Nadat ik Els en haar werkwijze op een evenement in een korte workshop leerde kennen, heb ik een Persoonlijk Imago Traject bij haar doorlopen.

Het traject was heel informatief, leerzaam en soms was het verrassend om met haar blik naar mezelf te kijken. Wat ik mooi vind, is dat het een aanvulling bood op mijn eigen beelden en smaak en dat ik het daardoor echt als een duurzame aanvulling ervaar.

Ik gebruik de tips, informatie en de kleurenwaaier nog regelmatig."

Anita Vlonk
Programmamanager Ministerie van Binnenlandse Zaken

"De adviezen en personal shopping service van StyleQuest vind ik heerlijk.

Wat ik koop is goed, past, kleurt me en combineert. Ik heb geen kleding meer in de kast liggen die ik niet draag omdat het bij nader inzien voor mij geen geslaagd kledingstuk is. Ook heb ik voor al mijn activiteiten nu geschikte combinaties in mijn kast hangen.

De complimenten die ik krijg omdat ik er verzorgd en origineel uitzie, neem ik op de koop toe."

Carina van Reeven
Financieel Shared Service Center Specialist

"Mijn ColourQuest was een heel bijzondere ervaring.

Ik heb een prachtige kleurenwaaier met perfect op mijn huid/haar/ogen afgestemde kleuren gekregen. In het begin is het lastig winkelen, maar nu zie ik in 1 oogopslag of een winkel 'voor mij is' of niet! Een aanrader!!"

Karin van Hofwegen
Gewichtsconsulent Optimaal Gewicht

"Ik ben heel erg blij met alle tips van het fijne traject. Zelfs tijdens mijn zwangerschap heb ik hiermee nog een paar leuke kledingstukken gekocht, waardoor ik me gelijk een stuk aantrekkelijker voelde en lekker in mijn vel zat. Dat was heel fijn!"

Sirito Ouwerkerk-Räkers
Psycholoog en Cognitief Gedragstherapeut

"Uit mijn traject komt op een uiterst positieve manier een indrukwekkend nauwkeurig en helder beeld van wie ik ben en hoe ik dit, vooral met kleur, kan laten zien."

Ineke Verkaaik

Inspiratie

Blogs, tips & laatste nieuwtjes

Bekijk alles

Meer weten? Neem contact met mij op.

Contact

Maak een afspraak of neem contact op voor een kennismakingsgesprek.
Dan kunnen we samen kijken hoe ik je kan helpen om je kwaliteiten zichtbaar te maken.

StyleQuest

Platteweg 26b
2811 HP Reeuwijk
06 13 40 89 79
els@stylequest.nl