Els

Image professional & Persoonlijke Kracht Coach

Imago Coach Els de Wit

Als kind dat vroeger afdankertjes droeg, weet ik als geen ander wat kleur en kleding doet met je zelfvertrouwen en de kansen die je krijgt. Geloof me, het is als puber niet gemakkelijk om uit een gezin te komen dat rondkomt op bijstandsniveau en dan op het VWO in een klas vol kinderen te zitten met een groene krokodil op hun borst die zelfverzekerd elke uitdaging aangaan.

Toen ben ik al gaan kijken naar hoe iemand zich kleedt en het effect hiervan. Om toch af en toe iets nieuws te hebben, begon ik al vroeg met het zelf maken van kleding. Ik leerde welke kleuren en stijlen werken en welke niet. Ik werd een kei in het maken van steeds nieuwe looks met een beperkt aantal kledingstukken.

Kleur, kleding en uitstraling fascineren mij

Kleur, kleding, uiterlijk en uitstraling vind ik fascinerend! Daarom ging ik Modevormgeving studeren aan de Kunstacademie in Rotterdam. Na een verblijf in het buitenland rolde ik bij toeval in het trainersvak als trainer communicatievaardigheden. Ik heb bij veel grote bedrijven trainingen verzorgd. Al 20 jaar geleden begon ik StyleQuest, omdat ik als trainer zag dat veel vrouwelijke professionals ermee worstelen om er goed uit te zien en tegelijkertijd te laten zien wat hun kwaliteiten zijn.

Als ImagoCoach help ik vrouwen (her)ontdekken wat hun grootste kracht is en dit zichtbaar te maken in uitstraling, kleur en kleding zodat ze worden gezien, gehoord en gewaardeerd.

Benut je unieke kracht

Kleur en kleding gaan verder dan de oppervlakte. De geweldige kracht die ontstaat door aandacht aan jezelf te besteden en je goed te kleden is enorm. Hoe beter jij eruit ziet, hoe beter het met je gaat.

Hoe beter het met je gaat, hoe meer jij zelfverzekerd durft te laten zien wie je bent en wat je kan. Zodat jij jouw unieke kracht kunt benutten. Zodat klanten met jou in zee willen. Zodat je werkgever jouw talenten ziet en je kansen krijgt om door te groeien. Zodat jij komt waar je wilt zijn.

Zelfverzekerd zichtbaar jezelf

Imago Coach Els de Wit

Ik wil je hier graag bij helpen als Image Professional en Persoonlijke Kracht Coach. Samen (her)ontdekken we op een verhelderende en gestructureerde manier wat je grootste kracht is en hoe jij dingen moeiteloos doet. Ik vertaal dit naar een uitstraling die jou authentiek en zelfverzekerd zichtbaar maakt. Je ziet er geweldig uit en laat zien wie je bent en waar je voor gaat. Zelfverzekerd zichtbaar en zichtbaar jezelf.