Els

No nonsense, inspirerende Imago Coach

Imago Coach Els de Wit

Hallo, Ik ben Els. Een no-nonsense inspirerende Imago Coach die gespecialiseerd is in het zichtbaar maken van persoonlijkheid en ambitie. Er goed uitzien, authentiek en vol zelfvertrouwen zichtbaar zijn, zodat je met passie kunt leven en je ambitie waar kunt maken. Dat is wat ik je gun! Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan zet ik daarvoor in.

Alles op het gebied van uiterlijk en uitstraling fascineert mij. Daarom studeerde ik Mode­vorm­geving aan de Kunstacademie. Na een verblijf in het buitenland ging ik aan de slag als trainer communicatievaardigheden. Bijna 20 jaar geleden begon ik StyleQuest omdat ik als trainer zag dat veel ambitieuze vrouwen ermee worstelen om er goed uit te zien en tegelijkertijd te laten zien hoe goed ze zijn.

Uiterlijk als communicatiemiddel

Ik streef er altijd naar dat je uiterlijk meer is dan een mooi plaatje. Ik zie het ook als communicatiemiddel. Natuurlijk wil je er goed uitzien, maar je uiterlijk laat ook zien wie je bent en waar je voor staat. Het is mijn ambitie om jou te laten zien hoe je zonder veel extra geld of moeite er goed uit kunt zien, lekker in je vel kunt zitten en met impact je werk kunt doen.

Imago Coach

Door mijn jarenlange ervaring als Imago Coach en Persoonlijke Kracht Coach is het niet nodig om te verdwalen bij je zoektocht naar je persoonlijke, succesvolle stijl. Op een verhelderende en gestructureerde manier ontdekken we samen wat je grootste kracht is en hoe jij dingen moeiteloos doet.

Ik vertaal dit naar een uitstraling die jou als sterk Personal Brand zichtbaar maakt. Ik breng rust in je hoofd en structuur in je garderobe. Zodat jij vol zelfvertrouwen kunt doen waar je goed in bent en succesvol kunt zijn.

Investeer in jezelf!

Bij elk van de adviezen en trajecten gaat het om jou. Je krijgt persoonlijke adviezen waar je direct mee aan de slag kunt en er is ruimte voor al je vragen. Uiteindelijk investeer je in jezelf en kun je vol zelfvertrouwen laten zien hoe goed je bent.