Workshops

Samen werken aan uitstraling en succes

Workshops | Samen werken aan uitstraling & succesEen workshop is een effectieve manier om tot nieuwe inzichten te komen, samen actief te zijn en grote stappen zetten om een doel te bereiken.

Om leerdoelen te bereiken gaan we eerst samen in gesprek. Afhankelijk van het leerdoel, de grootte van de groep en de beschikbare tijd stel ik dan een mooie, leerzame workshop of interactieve lezing samen.

Dit zou een workshop kunnen zijn gebaseerd op één van de volgende ideeën.

De ontwikkeling van een duidelijke, eigen identiteit wordt steeds belangrijker om je werk goed te doen, om klanten aan te trekken. Door te laten zien wie je bent en waar je voor staat ben je zichtbaar en kun je vol zelfvertrouwen je doelen behalen. Dit begint bij het ontdekken wie je bent, wat je grootste kracht is en weten hoe je die kunt laten zien.

De workshop ImagoQuest:

 • Is een mooie eerste stap in de zoektocht naar je persoonlijke stijl
 • Geeft je inzicht in kleur en hoe je dit in kunt zetten voor een betere communicatie en meer zelfvertrouwen
 • Helpt je kleurrijk jezelf zijn 
 • Geeft eye-openers die jou zichtbaar maken

Voorafgaand aan de workshop maak je de online de powertest. Na de workshop krijg je jouw PowerRapport. Wanneer je wilt kun je dit uitbreiden voor meer inzichten en het ontwikkelen van je persoonlijke, succesvolle stijl.

Je Imago is je beste Amigo, hiermee vertel je voordat je een woord gesproken hebt wie je bent en waar je voor gaat.  Natuurlijk wil je gewaardeerd worden op basis van je werk en je kwaliteiten. Juist dan is het belangrijk om deze kwaliteiten zichtbaar te maken. Maar wat zien anderen nu eigenlijk aan je? En hoe laat je zien hoe goed je bent?

De workshop ImagoAmigo is een workshop die:

 • Laat zien dat kleding, kleur en stijl een manier is van non-verbale communicatie
 • Je bewust maakt van de uitstraling die je volgens anderen hebt.
 • Je met veel plezier, positiviteit en energie je laat nadenken over je uitstraling
 • Korte en duidelijke tips geeft over het positief beïnvloeden van de eerste indruk

Door het spelen van het ImagoSpel word je uitgedaagd om met volle aandacht naar elkaar te kijken en op een opbouwende manier met elkaar in gesprek te gaan over je huidige en gewenste Imago.

Naast het begeleiden van het spel zal ik tijdens de workshop met hulp van beeldmateriaal laten zien uit welke bouwstenen je uiterlijk is opgebouwd. Bij de spiegelbeeldtraining krijg je korte tips hoe je zelf deze bouwstenen kunt gebruiken.

Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven. Wil jij van een goed team naar een Power Team, dan is de PowerQuest Workshop iets voor jou.

Tijdens deze workshop ontdek je de grootste kwaliteiten en de bijzondere talenten van alle teamleden. Jullie ontdekken waar jullie goed samenwerken en hoe jullie elkaar aanvullen. Hierdoor wordt de verdeling van taken en de samenwerking gemakkelijker. Zo kun je als team efficiënter werken en worden jullie een Power Team!

Door de kwaliteiten van jullie team zichtbaar te maken is ook voor klanten en opdrachtgevers duidelijk waar jullie voor staan en is de workshop een versneller van succes.

De PowerQuest workshop:

 • Is een verrassende en positieve manier om jezelf beter te leren kennen en begrijpen
 • Geeft je waardevolle inzichten over jezelf, je collega’s en jullie samenwerking
 • Leert je je kwaliteiten zichtbaar te maken voor klanten en opdrachtgevers
 • Maak van een goed team een PowerTeam!

Heb je specifieke wensen en leerdoelen? Ik denk graag met je mee en doe een voorstel op maat!