Herfsttrends

herfsttrends 2020

Genieten!

Wat een mooi weer hebben we nog deze late septemberdagen! Genieten, toch? Waar ik ook zo van genieten kan is het kijken naar de nieuwe kleuren en kleren van de nieuwe herfst/winter collecties. Zo leuk, het plannen hoe ik mijn ideale garderobe up-to-date houd. Welke trend past bij mij en wat mis ik in een bepaalde capsule? Door welke modetrends kun jij je laten inspireren om je uitstraling up-to-date te houden?

Samengevat

πŸ‚In mijn vorige post liet ik je al de kleurtrends zien. Er zijn heel veel mooie warme kleuren en als tegenhanger verschillende “nude” tinten.

πŸ‚Prints zijn er nog steeds in allerlei vormen; bloemen, ruiten, tijgerprints. Als reactie daarop zie ik dat er steeds meer tot-sur-ton gecombineerd wordt.

πŸ‚Stoffen zijn mooi soepel en mat of met een zijdeglans. Er is veel vegan leather (niet van echt te onderscheiden nepleer), ook in tassen. Kijk eens bij het nieuwe merk Alix en Baxter bijvoorbeeld.

πŸ‚Belijningen worden ronder, waardoor tassen ook zachter van lijn en ronder worden

.πŸ‚Er zijn veel grote jassen om helemaal in weg te kruipen, eventueel van faux fur.

πŸ‚Rokken zijn lang en sluik, de plissΓ©rok gaat nog een seizoen mee. Combineer ze met laarzen. (Samen met sneakers hebben we het nu wel gezien)

πŸ‚Broeken hebben een elegante wijde pijp of zijn enkelvrij en slank.Heb jij al dingen op je wensenlijstje staan? Misschien al dingen gekocht? Of wil je graag uitzoeken wat bij jou past en hoe je je garderobe zo samenstelt dat je altijd iets hebt om aan te trekken?

Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *